Последният извън закона (1993) Бг аудио

## Режисьор : Джеф Мърфи

## В ролите : Мики Рурк, Дермът Мълруни, Тед Ливайн, Джон С. МакГинли, Стив Бушеми, Кийт Дейвид, Даниел Куин, Гейвън О'Хърлихи, Ричард Фенси, Том Конър, Сид Клинг, Фил Мийд, Пол Бен-Виктор, Грег Доти, Дж.Д. Гарфийлд, Джейк Уолкър и др.

## Държава : САЩ

## Година : 1993

## Времетраене : 1.29.46

## Аудио: Българско

## Резюме : „Последният извън закона“ е едно от доказателствата, че уестърнът, проходил почти по едно и също време с кинематографията, не само че не е изчерпан като жанр, но напротив – успява да изненада и най-скептично загледалите се към бъдещето му и предричащи гибелта му критици.

Всъщност, уестърн като място и време на действие, „Последният извън закона“ с пълно основание може да се нарече и трилър – заради изострените и често стигащи до драматичен взрив взаимоотношения между персонажите – включително и между второстепенните, макар че в тоя филм разделянето на първостепенни и второстепенни действащи лица е почти невъзможно, както и със все повече растящото напрежение, което стига своя връх във финалните кадри.

Те са седем мъже, преминали рамо до рамо през огън и вода, през кървавите сражения на Гражданската война между Севера и Юга, познали вкусът не само на победите, но и на поражението и на страданието, делили по братски всичко – включително и изстреляните срещу врага и получените от него куршуми. Войната вече е минало, но те продължават своята лична война срещу победителите, правейки това, което умеят най-добре – да държат оръжия в ръцете си, да бъдат отряд, в който всеки знае какво и как да прави и в който всеки от тях може да разчита на другите така, както на себе си. Те са един винаги стегнат за бой юмрук, който удря янките точно там, където и когато най-малко очакват, и където най-много ще ги заболи – ограбват банките, тези сърца и олтари на Севера. Но те вече не са отрядът, предвождан в отминалите битки от капитана Граф. Те вече са бандата на Граф…

Дата на публикация: 18 ноември, 2019
Категория: Друго

Показване на още