В Холандия откриха първото училище за русалки Claire la Sirène Academy

В Холандия откриха първото училище за русалки
Русалското училище обучава ученици от 7-годишна възраст нагоре как да плуват със завързани в опашки на русалки крака.Училище за русалки отваря врати в Холандия. То обещава да превърне всяка жена във въплъщение на малката русалка Ариел и нейните морски сестри.

„Първото професионално училище” за русалки се намира в холандския град Зайст и вече се радва на широка популярност сред дамите.
Тайната е в корема
„Тайната да плуваш като русалка се крие в правилната техника”.
Това споделя професионалната „сирена” Кристал, която е основател на училището. Според нея цялото движение на жените риби идва от корема. Така тренировката се превръща не само в удоволствие за сетивата, но и в интензивна водна аеробика. Кристал обаче е категорична, че най-хубавото от всичко е усещането за свобода, с което водата я дарява.
„Мога да отида навсякъде, където поискам. Във водата аз съм по-грациозна. Чувствам се по-красива и уверена. Единствено във водата съм лишена от напрежение, стрес и технологии”.
27-годишната Кристал обучава своите ученици облечена само в банския си костюм с бюстие, във формата на миди, но на разположение има и 15-килограмова опашка. Специалният „аксесоар“ е поръчан от Хавай и струва близо 3 000 евро.
Производителите на опашки затрупани с поръчки
Оказва се, че фирмата производител „Финфолк пръдъкшънс”, специализирана в изработването на реалистични силиконови опашки за русалки, е толкова затрупана с поръчки, че е необходимо да изчакаш между 9 и 12 месеца, за да получиш своята. Независимо от високата цена за екстравагантното удоволствие.
https://www.flashnews.bg/uchilishte-rusalki-otvarya-vrati-holandiya/

Дата на публикация: 24 октомври, 2019
Категория: Изкуство
Ключови думи: За Откриха Училище холандия първото Русалки

Показване на още