DekoTV - Креирање на албум на Инстаграм (23.02.2017)

Видеото е старо 2 години. Случајно си го најдов во компјутерот и го поставив на каналов.Станува збор за тогашната нова промена која што ја воведе Инстаграм, а тоа е креирање на лбум со 10 фотографии.

Дата на публикация: 21 октомври, 2019
Категория: Наука и технология

Показване на още