DekoTV - Јoomla Туторијал

00:05 - Што е Joomla
00:14 - Back end и Front end дел
00:25 - Дел за администрација
00:59 - Предности
01:34 - Недостатоци
01:49 - Инсталација
19:58 - Модули
29:46 - Артикли
32:35 - Мениа
39:03 - Уредување на артикли
01:06 - Поставување на банер
01:08 - Поставување на видео (екстензија OSYouTube)
01:15 - Креирање категорија на артикли

Дата на публикация: 10 октомври, 2019
Категория: Друго

Показване на още