Ниско-калорични бодибилдинг макарони на фурна

Представям ви изключително лесна и бърза рецепта за макарони на фурна, която доста богата на белтъчини. Същевременно няма есенциални разлики с вкуса от оргиналната рецепта и се получават за около 100калс/100 гр.

Надявам се да ви е от полза и да ви хареса.

Продукти: 250гр. макарони, 560 гр. извара, 500мл. пр. мляко, 150 гр. белтъци, 3 яйца, масло за намазняване на тавата, ванилия, сол, подсладител.
-------------------------------------------
Социални мрежи

Може да разгледате уебсайт към канала с доста допълнителни рецепти и тренировъчни съвети - https://beardgainz.com/
Включително и тази рецепта - https://beardgainz.com/ниско-калорични-бодибилдинг-макарон/

Facebook страница
https://www.facebook.com/beard.gainz.iifym

Instagram
https://www.instagram.com/beard.gainz/
--------------------------------------------

Тук ще намерите информация и рецепти за приготвяне на различни храни за трениращи и за нетрениращи. Ще наблегна както на традиционната кухня така и на измислени от мен рецепти, пречупени през призмата на IIFYM диетата. Освен за храна, ще намерите полезна информация за различни типове тренировки, упражнения и други неща свързани със спорт, хранене и натурален бодибилдинг.

Доста пъти когато съм приготвял някой протеинов десерт или някоя традиционна рецепта, преобразена през призмата на бодибилдинг и IIFYM диетата, хората са ме питали за рецепти. Така се зароди идеята за BeardGainz и в последствие този ютуб канал.

Защо BeardGainz? Повечето ми колеги, приятели и познати не са ме виждали никога без брада. Може би ако ме видят без нея дори няма да ме познаят. Дори на моменти отнасям някой бъзик от рода на “Революционер”, “Ботев”, “Каравелов”, “Астор”, “Дъмбълдор” и т.н. . Та от там идва часта с “beard” (брада от англ.).

Beard on!
--------------------------------------------
Music: "Juparo" by Broke for Free
https://soundcloud.com/broke-for-free
--------------------------------------------
#oliozaharisisklekove #chikirikiobemche #beardgainz

Дата на публикация: 22 септември, 2019
Категория: Друго

Показване на още