Meteo Veles 23.08.2019 Македонија-времето во следните денови

Meteo Veles 23.08.2019
Погледнете ја видео прогнозата, за какво ќе биде времето во Македонија во следните денови.
Денешни макс.темп.
Гевгелија 39°, Демир Капија и Виница 38°, Скопје и Велес 37°, Петровец, Штип и Струмица 36°...

Дознајте први за времето
Meteo Veles е на YOUTUBE
Отворете на youtube, испишете Meteo Veles, кликнете/притиснете на subscribe ако е на Англиски или претплати ако е на Македонски.
БЕЗ ГРИЖА, БЕСПЛАТНО Е

Бидете први што ќе се информирате за времето, лајкнете👍на FB page/страната на Meteo Veles, на овој линк👇
https://m.facebook.com/Meteo-Veles-Macedonia-1705553683028549/

Дата на публикация: 24 август, 2019
Категория: Друго

Показване на още