50 Невероятни Факта за ВИДЕО ИГРИТЕ

Днес се впускаме в света на гейминг индустрията и ще ви представя 50 интересни факта за видео игрите. Подбрал съм само тези, които съм сметнал за интересни, макар че са стотици!

🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - http://ozn.bg/2mn0oIf
📕 Купи книгата ми тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k
🙌 Елате в нашия Discord: https://discord.gg/TheClashersOfficial

Тъй като The Clashers проходи като гейминг канал, от много време искам да направя епизод, в който да ви представя най-интересните факти свързани с игрите. Несъмнено, с навлизането на мобилните технологии забавленията са много по достъпни и все повече хора по света играят на най-различни игри. Гейминг индустрията се превръща в една от най-големите на световен мащаб и изгледите са да продължава да расте!

#TheClashers #50факта #игрите

Сигурен съм, че има още много интересни факти за игрите и цялата индустрия на гейминга. Естествено няма как да събера всички факти за фортнайт, клаша или майнкрафт в едно. Ако вие знаете някои интересни може да ги пишете като коментар.
Та това е за днес приятели, надявам се днешните факти да са ви харесали, ако е така, може да праснете по един мощен лайк в подкрепа. Също не забравяйте да се присъедините към семейството на The Clashers като се абонирате с камбанка ето от тук. А предните два епизода са тук, изгледайте ги ако не сте, няма да съжалявате. Благодаря, че гледахте, чао за сега от мен.


Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Дата на публикация: 21 август, 2019
Категория: Друго

Показване на още