Мис и Мистър тийнейджър

Днес варненските тийнейджъри ще открият своята мис и мистър. Шоуконкурсът, завихрен от вечния ентусиаст Кирил Аспарухов, естествено подкрепен от Кирил Вълчев-Скалата и украсен от поетичните откровения на певицата Ан Джи, ще нажежи атмосферата в двора на Варненската търговска гимназия "Г.С.Раковски" (бившия Икономически техникум) от 16 ч.

14 момичета и 14 момчета ще преминат през куп изпитания - от стандартното дефиле с модни облекла, през народни танци, брейк, салта с кокили, фри денс и дори еротични танци, за да се домогнат до заветните "Мис и Мистър тийнейджър". Сред участниците зодиакално надделяват Стрелец и Дева - по 4, следвани от Водолей, Телец, Близнаци, - по трима, по двама от Лъв, Рак и Овен и по един от зодия Скорпион, Везни и Козирог. Но кой ще премине успешно през трите кръга не на ада, а на конкурса, ще стане ясно след дефилета и отговори на въпроси на журито.

Прощъпалник в шоуто прави 13-годишна красавица от ОУ "Черноризец Храбър" с трима кавалери по на 14 г. от професионални гимназии. Изненада са тримата мачовци по на 19 г. от Техническия университет и средни училища.

Дата на публикация: 15 януари, 2012
Категория: Хоби и развлечения
Ключови думи: Реклама Мания Море м черно Бг стил Мода Митьо скалата ММА спорт фитнес бокс мускули мацки телевизия Тв хотели Крика Джи Киро Анн фотосесии САТ културизъм Боди манекенки съзтезания конкурси гордими фешън билдинг силов трибой

Показване на още