FOX Crime - Инстинкт - сезон 2 - вторник и сряда 22:00

FOX Crime - Инстинкт - сезон 2 - вторник и сряда 22:00

В „Инстинкт” участва Алън Къминг в ролята на бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му за залавянето на опасен сериен убиец.

Д-р Дилан Райнхарт е талантлив писател и университетски преподавател, който живее спокоен живот и преподава психопатично поведение в препълнени със студенти зали. Когато упоритата детективка Лизи Нийдъм се обръща към него с молба да ѝ помогне да залови сериен убиец, който използва първата книга на Дилан като наръчник, той е принуден да се върне на работа. Към тях се присъединява Джулиан Къзинс, бойният другар на Дилан от ЦРУ, който може да издири тайни и компромати за всеки, навсякъде и винаги. Шефът на Лизи, лейтенант Джасмин Гудън, се радва да види детектив Райнхарт най-после да работи с някого след трагичните събития отпреди година.

FOX е твоята предпочитана дестинация за изключителни комедийни сериали, драма, научна фантастика, екшън и анимация. Ние излъчваме ексклузивно само най-добрите световни сериали и собствени продукции, сред които: Живите Мъртви, Легион, Империя, Необикновените, Кости, Касъл и много други.
Ще ни откриеш в твоя телевизор и на официалния уебсайт www.foxtv.bg.

Дата на публикация: 14 август, 2019
Категория: Друго

Показване на още