Как и какво можеш да качиш в групата...

lenux 4 март, 2012
Групата "VideoClipBG Еротика" е предназначена главно за еротични клипове. Но за да знаем какво съдържа и какво не един еротичен клип, трябва да знаем, че:

От "Wikipedia":
" Еротика (от гръцкото Ерос — любов) е изкуство за предаване на сексуалната емоция и чувство. Те се изразяват с художествено произведение най-често изобразително изкуство и литература, но понякога и музика. Еротичните произведения могат да са с искрено, почти божествено чувство на любов, но също така могат да показват полов акт, половите органи, вторичните полови белези и голи тела, изразяващи сладострастни изживявания. За разлика от порнографията еротиката не акцентира на детайлите на половите органи и половия акт. Много често присъства елемент на незавършеност, недоизказаност, което оставя останалото на въображението на зрителя, читателя или слушателя. Понякога такива художествени произведения могат да са предмет на цензура. " Препратка: http://bg.wikipedia.org/wiki/еротика

Все пак, като (задължително) допълнение, в настоящата група поради ниската (+18) възрастова граница НЕ се допуска качването на клипове и материали, в които ясно и/или явно е показан полов (или друг сексуален) акт, при който се показва на зрителя явно проникване на полови органи едни в други. Клипове, неспазили това правило, ще бъдат премахвани.
Последна промяна на 5 март, 2012