Основни стъпки при правенето на влог

maxpower1 20 октомври, 2013
Здравейте скъпи приятели,днес искам да ви споделя някои полезни съвети за за правенето на влогове :)
1.Преди да започнете трябва във вашата "кратуна" да има вече "изображение" на това как ще изглежда декора зад вас а и вие самите 8-) . (Никога не почвайте просто ей така казвам ви го от личен опит,когато си имате идеята в главата просто някак си когато сглобите видеото на края ви изглежда по-естетично) :)

2.БЪДЕТЕ "СЕБЕ СИ" :) Намерете своята "роля" в която се справяте най-добре
и нещо много важно НЕ КОПИРАЙТЕ ДРУГИ ВЛОГАРИ ЗАЩОТО ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НЕ СА ТЪПИ И ЩЕ ВИ ПОБЪРКАТ ОТ ОТ ОТРИЦАТЕЛНИ ВОТОВЕ,И ТО С ПРАВО.

3.Основни умения за работа с програма за видео обработка Ето ви една програма която е много качествена [url]http://camtasia-studio.en.softonic.com/[/url] Ако все пак ви е трудно потърсете в "глобалната мрежа" за уроци

4.Аз определено не съм за "сценария" но все пак трябва да си имате едно на ум какво ще говорите,но все пак ако ви е трудно без сценария един ден по-рано си "драснете" нещо.

5.Абсолютно никога първия ви клип не трябва да е от сорта: ЗДРАВЕЙТЕ ТОВА Е ПЪРВИЯ МИ ВЛОГ,ЗАДАВАЙТЕ МИ ВЪПРОСИ,АРЕ ЧАО!
Това е една голяма грешка защото първото видео трябва да е много "яко" за да грабне хората и за да чакат с нетърпение следващото видео.

6.НАЙ-ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕТО Е КАМЕРАТА. Ако имате добра камера единственото нещо което ви спира от снимането е бутона "запис".Но ако нямате устройство за записване на видео с прилично качество трябва определено да си набавите.МОЛЯ ВИ ХОРА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ МОЯ ВИ! Единственото нещо което ще постигнете е няколко негативни отзива,и то пак с право!
Това е от мен скъпи приятели дано сам ви помогнал!
Последна промяна на 20 октомври, 2013