Конкурс "Предай Нататък - Предизвикай с Ледена Вода!"Здравейте Приятели!
Днес VideoClip.bg ще се включи в Кампанията която се провежда с благотворителна цел в подкрепа на каузата "Ледената кофа" - знаменитостите, изливат кофа студена вода отгоре си в подкрепа на болните от амиотрофична латерална склероза.

Обединени заедно с подкрепата на VideoClip.bg подкрепяме една благородна кауза започнала в Америка.
Българи - Известни наши личности като Рафи,Ники Станоев,Павел Владимиров и др. се включиха в българската инициатива подкрепяйки 32-годишната Ивелина Кехайова, която се бори с тежко заболяване и има нужда от помощ.

VideoClip.bg организира конкурс,в който можете да участвате с Ваш авторски клип и да отправите предизвикателства към известни личности или към ваши приятели.
В клипа можете да вмъкнете текст,кадри от подобни клипове свързани с каузата,както и други ваши авторски идеи.
Стилиян Петров стана първият българин, който се включи в предизвикателството да се полее с ледена вода. Кампанията се провежда с благотворителна цел, а в нея вече участваха знаменитости Бил Гейтс, Марк Зукерберг, Кристиано Роналдо, Дани Алвес, Тиаго Силва и др.

За да участвате в конкурса трябва да снимате себе си или ваш приятел как се поливате с кофа или друг голям съд пълен с ледена вода и да споделите този видео клип тук в сайта като кликнете за участие в конкурса в квадратчето с отбелязано със зелено. Когато се снимате или снимате човека който ще учааства трябва да кажете че снимате това видео в подкрепа на инициативата - полей се с ледено студена вода и предай нататък . като предизвикате следващият който да го направи - може да бъде известна личност от България или дори потребител в сайта който с това да предизвикате и той да участва.
Сайт http://www.videoclip.bg с този конкурс се присъединява в поряризирането на тази благородна инициатива и в България с надеждата да научат възможно повече хора като научат за това от нашите видео клипове. В тези горещи все още дни от оставащото лято нека бъдем малко по-добри хора!

Превърналото се в истински онлайн хит "Предизвикателството на кофата с ледена вода" (Ice Bucket Challenge), което тръгна от кръговете на състезателите по голф и достигна до участие на известни публични личности като Марк Зукърбърг, авторката на бестселъри Марта Стюарт, певеца Джъстин Тимбарлейк, актрисата Елизабет Банкс и 86-годишната Етел Кенеди, една от 18-те членове на клана "Кенеди", които се отзоваха, продължава да увеличава броя на популярните личности, приели да се включат.

Основателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг предизвика основателя на "Майкрософт" Бил Гейтс и той публикува свое видео онлайн. Същото направиха още знаменитости като певицата Дженифър Лопес, футболиста на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо и певицата Лейди Гага.

Показване на участниците в конкурса

Организатори и партньори

Конкурса се организира от Videoclip.bg.

Условия за участие

За да заявите участие в конкурса, трябва да отметнете полето със заглавие "Заявение за участие в конкурса" когато качвате видео клипа.

За да бъдат приети за участие, видео клиповете трябва да бъдат релевантни за темата на конкурса.

Избиране на победителите

Победителите ще бъдат избрани чрез гласуване.
Всички регистриранипотребители във уебсайта могат да гласуват за видео клип като натиснат бутона "Харесва ми" при гледане на видео клипа.
Потребител може да гласува само по един път за индивидуален видео клип.
В края на конкурса, участниците ще бъдат подредени по харесвания и тези с най-много харесвания ще бъдат победителите.

Конкурса свършва на датата 27 май, 2020, когато ще бъдат обявени 4 победители.

Участниците в конкурса ще бъдат дисквалифицирани ако фалшифицират статистиките на видео клиповете си.

Организаторът може да дисквалифицира участници по всяко време.

Награди

Наградите за 4 победители ще бъдат - за трима от тях Българското знаме и една голяма награда - Мобилно устройство за охлаждане и затопляне на колелца от Верига Магазини Зора.
Ще има допълнителни награди за потребители избрани от жури.

Отговорности

Организаторът не носи отговорност в случай на неуспех да се свърже с участниците поради технически причини или неверни данни подадени от тях. Организаторът си запазва правото да прекрати конкурса или да промени неговите правила по всяко време и без предупреждение.

Показване на архив на предишни конкурси