Конкурс "Happy (Pharrell Williams) Слънчев Бряг, Несебър и Равда"Здравейте приятели!
Участвайте в новия конкурс на VideoClip.bg с който ще представим официално България - Слънчев Бряг, Несебър и Равда - в интернет, за конкурса на YouTube "Pharrell Williams - Happy 2014".
За да участва вашият клип по правилата на YouTube, трябва да бъде със оригинални видео клипове снимани във Слънчев Бряг, Несебър и Равда.
Използвайте видео клиповете качени в профила videocliptv като съчетавате отделните видео клипове така че да бъдат в синхрон със песента на YouTube "Pharrell Williams - Happy 2014".
Може да съчетаете и добавите и снимки от Слънчев Бряг, Несебър и Равда със отделните видео клипове така че да изработите оригинален видео клип за морето по песента.

Показване на участниците в конкурса

Организатори и партньори

Конкурса се организира от Videoclip.bg.

Конкурса се организира от VideoClip.bg със партньорство от Party Crew, курортен комплекс Слънчев Бряг, община Несебър, Равда.

Условия за участие

За да заявите участие в конкурса, трябва да отметнете полето със заглавие "Заявение за участие в конкурса" когато качвате видео клипа.

За да бъдат приети за участие, видео клиповете трябва да бъдат релевантни за темата на конкурса.

Избиране на победителите

Победителите ще бъдат избрани чрез гласуване.
Всички регистриранипотребители във уебсайта могат да гласуват за видео клип като натиснат бутона "Харесва ми" при гледане на видео клипа.
Потребител може да гласува само по един път за индивидуален видео клип.
В края на конкурса, участниците ще бъдат подредени по харесвания и тези с най-много харесвания ще бъдат победителите.

Конкурса свършва на датата 27 май, 2020, когато ще бъдат обявени 3 победители.

Участниците в конкурса ще бъдат дисквалифицирани ако фалшифицират статистиките на видео клиповете си.

Организаторът може да дисквалифицира участници по всяко време.

Награди

Победителите в конкурса ще получат в канала си значка победител в конкурс и почетни грамоти.
Клиповете им ще бъдат качени във официално профил на VideoClip.bg и ще участват във конкурса на YouTube "Pharrell Williams - Happy 2014 Bulgaria Sunny Beach, Nesebar, and Ravda".
Клипът който YouTube одобри за участие в конкурса "Pharrell Williams - Happy 2014", наградата ще получи лично потребителят който е направил видео клипа.

Отговорности

Организаторът не носи отговорност в случай на неуспех да се свърже с участниците поради технически причини или неверни данни подадени от тях. Организаторът си запазва правото да прекрати конкурса или да промени неговите правила по всяко време и без предупреждение.

Показване на архив на предишни конкурси